Onze projecten in Vlaanderen

Elk project zetten we op conform de regels van de overheid omtrent energiezuinig bouwen. U vindt onze realisaties in aantrekkelijke buurten, dichtbij scholen, ziekenhuizen, parken en vervoersmogelijkheden.

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwwoningen hebben veel voordelen. Eén van de grootste pluspunten voor investeerders in vastgoed is dat je geen verborgen gebreken meeneemt van een vorige eigenaar. Bij CenConstruct zien we erop toe dat al onze nieuwbouwprojecten energiezuinig zijn en voldoen aan de meest recente bouwnormen. Wil jij investeren in een nieuwbouwproject? Bekijk al onze nieuwbouwwoningen en appartementen.

Ontdek onze Nieuwbouwprojecten

Realisaties

Bij CenConstruct kan je rekenen op projectbegeleiding van A tot Z. We investeren in de toekomst en kiezen bij elk project voor uitermate energiezuinige woningen. Wanneer we bouwen of verbouwen respecteren we altijd onze eigenheid en werken we met vernieuwende designs en duurzame materialen volgens marktconforme prijzen. Wil jij investeren in milieuvriendelijk wonen? Bekijk onze realisaties.

Ontdek onze Realisaties

Renovaties

Vanaf 2023 komt er een verplichting tot renovatie voor wie een energieverslindende woning koopt. Daarom voeren we bij CenConstruct de nodige renovatiewerken uit om oude woningen energiezuiniger te maken. Met een energiezuinige woning bespaar je op je energiefactuur, geniet je van een hoop fiscale voordelen en spaar je de planeet. Bekijk al onze renovatieprojecten.

Ontdek onze Renovaties

*Verlaagd tarief van 6% BTW

Het verlaagde btw-tarief van 6% voor “Slopen en wederopbouw” is uitgebreid tot heel het Belgische grondgebied, zoals vastgesteld binnen het energieakkoord rond de uitgestelde kernuitstap. Dit tarief is van kracht voor woningen:

  1. Die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn
  2. Die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200m²
  3. Deze regeling is mogelijk bij verschillende projecten

 

© CENCONSTRUCT 2024 – Webdesign Media Architect
Privacy | Disclaimer