Over CENConstruct

Ontmoet CenConstruct

CenConstruct is een projectontwikkelaar gevestigd in Zandhoven. Samen met vaste bouwpartner DCA bouwen we in Vlaanderen halfopen woningen, villa’s en gezinsappartementen.

CenConstruct investeert voor u in de toekomst en kiest bij elk project voluit voor uitermate energiezuinige woningen. De Bijna Energieneutrale (BEN) woningen hebben telkens

  • vernieuwende designs
  • duurzame materialen
  • marktconforme prijzen

Voor we aan een project beginnen, brengen we via marktonderzoek in kaart wat de buurt nodig heeft aan woningbouw. Ook kijken we bij de keuze van de projecten naar eventuele troeven in de buurt zoals vb. scholen, ziekenhuizen, winkels, parken, openbaar vervoer, etc.

Als familiebedrijf streven we naar een warme sfeer in een knap design, alles conform de regels van de Vlaamse overheid omtrent milieuvriendelijk wonen.

Duurzaamheid

Een E-peil van maximum 35 is de norm in al onze projecten

Vernieuwing

Innovatieve en verrassende
designs

Expertise

Onze partners buigen samen op jaren ervaring

Kwaliteit

Slimme technologieën en mooie materiaalkeuzes

Wat zijn BEN-woningen

Het bijzondere aan Bijna EnergieNeutrale woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

In Vlaanderen bouwen volgens de BEN-principes is de standaard voor alle nieuwbouwprojecten waarvoor de vergunning is afgeleverd in 2021.

© CENCONSTRUCT 2024 – Webdesign Media Architect
Privacy | Disclaimer