Terug naar overzicht

Eigendom verkopen? Dit moet u weten

Een Belg heeft de baksteen in de maag, maar soms vangt u daar liever niets (of iets anders) mee aan. Bent u in bezit van een pand in afbraak, een verouderde woning waar u niet zat op te wachten of een braakliggend stuk land en wil u verkopen: bij CenConstruct helpen we u graag verder. 

Op welke manier kan ik mijn eigendom verkopen aan CenConstruct?

Binnen de sector bestaan er verschillende soorten samenwerkingen tussen de eigenaar van een eigendom en een projectontwikkelaar. We sommen ze voor u op:

Veel hangt af van de omstandigheden waarin u wil verkopen. Misschien is het eigendom een nalatenschap waarvan u snel de waarde wil verdelen en bent u gebaat bij een vlotte verkoop. Of wie weet bent u de enige eigenaar en is het geld niet zo dringend. 

Het belangrijkste is dat er mogelijkheden zijn, en dat we samen zoeken naar de beste piste om te bewandelen.

Waarom kiezen voor CenConstruct?

Ontzorgd van A tot Z: Zelf uw pand verkopen kan uiteraard altijd, maar dat vraagt tijd en een aandachtige opvolging… zonder een garantie op succes. Bij CenConstruct kan u vertrouwen op een uitgebreide expertise, een realistische prijsschatting én ligt u niet wakker van wat er op het perceel komt, want ook de projectontwikkeling nemen we over. 

Realistisch en marktconform bod: welke kansen biedt uw grond? Dat brengen we eerst in kaart in de vorm van een voorontwerp. Dat ontwerp bespreken we met de dienst Stedenbouw. Zo weten we wat er mogelijk is én is de kans op een goedgekeurde vergunning groter, net omdat de dienst Stedenbouw de plannen al eens heeft gezien (en eventueel bijgestuurd).  

Betrouwbaar en in alle vrijheid: transparante communicatie over budgetten, verwachtingen en service zijn voor ons heel belangrijk. Als uw partner in dit project gaan we daarom elk moment voor 100% kwaliteit. 

Klaar om uw bouwgrond, perceel met woning of ander type projectgrond te verkopen? Tijdens een persoonlijke ontmoeten bespreken we graag de mogelijkheden. 

Wie is CenConstruct?

CenConstruct investeert voor u in de toekomst en kiest bij elk project voluit voor uitermate energiezuinige woningen. De Bijna Energieneutrale (BEN) woningen hebben telkens

Als familiebedrijf streven we naar een warme sfeer in een knap design, alles conform de regels van de Vlaamse overheid omtrent milieuvriendelijk wonen.

© CENCONSTRUCT 2024 – Webdesign Media Architect
Privacy | Disclaimer