Nieuwbouw, Appartement te koop, Woning te koop, Nieuwbouwappartement te koop, CenConstruct, Zandhoven

Groen appartementencomplex in Zandhoven

Tussen de 61,7m² en 113,4m²

1 tot 3

Zomer 2024

ja

Privaatterras

Een duurzame woonbeleving nabij Antwerpen, Lier en Herentals

Dit project bestaat uit 2 bouwvolumes waarvan 1 langwerpig volume met een kopse kant gelegen aan de Langestraat (Volume A | 23 appartementen) en een kleiner volume in het achtergelegen binnengebied (Volume B | 10 appartementen). Het volledige complex bestaat uit 1 handelsruimte en 33 appartementen. De appartementen variëren tussen de 61,7m² en 113,4m² netto oppervlakte en zijn alle voorzien van een privaat terras. De handelsruimte wordt vergund als kantoorruimten.

De twee bouwvolumes staan in verbinding met een gemeenschappelijke parkeerkelder. Deze is rechtstreeks toegankelijk voor de bewoners vanuit de verschillende traphallen (met lift). De kelder is voorzien van autostaanplaatsen, fietsenberging, private bergingen, afvalbergingen en technische lokalen.

Het dorpscentrum van Zandhoven bevindt zich op +/- 1km. Het centrum van de deelgemeente Pulderbos ligt op +/- 2km afstand. Beide kernen hebben een hoog voorzieningsniveau: handel (bakker, beenhouwer, supermarkt, bank, ziekenfonds, apotheek, dokter, kinesist, …), onderwijs (kinderopvang, kleuters- en lagere school, middelbaar wetenschap en techniek) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, horeca, groene ruimte, …).

© CENCONSTRUCT 2023 – Webdesign Media Architect
Privacy | Disclaimer