Milieuvriendelijk appartementencomplex ‘De Kreek’ in het groen van Rupelmonde

April 2023

69 m² – 126 m²

1 – 3

1

Zomer 2024

12 bovengrondse parkeerplaatsen

10 m² – 62 m²

Residentie De Kreek: een groene woonbeleving in Rupelmonde

Dit nieuwbouwproject gelegen in Rupelmonde, residentie De Kreek, omvat 8 wooneenheden verspreid over 4 niveaus. Elk appartement is toegankelijk via een centrale inkomhal met lift en trap. Gebouwd volgens de laatste BEN-normen hebben de appartementen een oppervlakte tussen de 69m² en 126m², hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en beschikken allen over een privatieve buitenruimte onder de vorm van een terras en/of tuin. Elk appartement beschikt ook over een private berging. Verder zijn er 12 bovengrondse parkeerplaatsen, privatieve bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging.

In de buurt vindt u zowel basis- als middelbare scholen. Rupelmonde herbergt enkele hele goede horecazaken en het openbaar vervoer is een extra troef. Het appartementencomplex is gelegen in de buurt van verschillende invalswegen, zo kan u gemakkelijk genieten van de verschillende sport en shop mogelijkheden. Ook is er een groot aanbod aan cultuur en natuur.

Mogelijkheid tot 6% BTW mits u voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Benieuwd naar de voorwaarden? Voor meer informatie en verkoop. Contacteer ons!

© CENCONSTRUCT 2024 – Webdesign Media Architect
Privacy | Disclaimer